Velkommen til Sprøyt Sandvika

Sprøyt er butikken til – og ansiktet utad for Sjøakademiet. Vi er en aktiv gjeng med en interesse for det maritime som er vanskelig å skjule. Vi brenner for at alle skal ha gode og trygge opplevelser på sjøen og historien vår startet med utviklingen av Båtførerprøven.no hvor vi tilbyr praktisk og teoretisk opplæring til ferske båtførere i alle aldre. Synonymt med gode opplevelser på sjøen er også riktig og god bekledning. 

Vi står også bak Sjøknappen. Et opplærings- og aktivitetstilbud for barn som samler familier og venner rundt lærende aktiviteter. 

Vi elsker å skape og hos oss i Sandvika er det mye som skjer. I første etasje finner du butikken hvor du høyst sannsynlig blir møtt med et varmt smil og super service. I kjelleren utvikler vi nye spennende prosjekter som skal være til gode for lokalsamfunnet og fremtidens hoder. Ut fra kjelleren springer prosjekter vi har tett tilknytning til. Spennende prosjekter som Norsteam og SamX  som løser komplekse problemstillinger som krever prosjektledelse på toppnivå, samarbeid og samtenking i høyt presterende team. Vi skal gjøre det umulige mulig og sammen angripe fremtiden slik at fremtidige generasjoner har et godt fundament og lyse utsikter.

Vi står også bak prosjektet Bro2x. Norge er avhengig av ungdom som våger å drømme om fremtiden, og som har tro på sin egenverdi som samfunnsborger. Med dette som utgangspunkt planlegger BRO flere konkrete prosjekter og konsepter som skal jobbe med å få ungdom til å føle at de er en viktig del av fremtidens samfunn.

Vi gleder oss til å treffe deg! 

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 10 – 17
Tirsdag: 10 – 17
Onsdag: 10 – 17
Torsdag: 10 – 17
Fredag: 10 – 16
Lørdag: 12 – 16

Rådmann Halmrasts vei 2

1337 Sandvika

Retur

Vi forholder oss til angrerettsloven og e-handelsloven, som tilsier at du har returrett på ubrukte produkter med 14 dager angrerett. 

Dersom produktet ikke passer eller du ønsker å returnere av andre årsaker, ta kontakt med oss på [email protected] så sender vi deg angrerettskjema og fraktetikett. 

Ship o´hoi! 

Franco Costa var en italiensk grafiker og billedkunstner og har hatt en rekke utstillinger i byer som Roma, Paris og New York. Costa sine bilder er lett gjenkjennelige med hans rene linjer og sterke bruk av farger. 

Franco Costas bilder kan bestilles her på nett, men må hentes i vår butikk i Sandvika. Vi kan også besørge frakt og innramming etter avtale. Ta kontakt på [email protected]

Pris pr trykk: 4 750,- (Ikke inkludert eventuell frakt og innramming) 

Fri frakt over 1 000,-

(Få varene levert hjem, til hentested eller hent i butikken)

Sprøyt tilbyr kvalitetsprodukter for en salt livsstil.  

I tiden fremover vil sortimentet vokse med egne produkter og etablerte merkevarer.

Ta en titt på hjemmesiden eller kom å besøk oss i Sandvika!

Ship o´hoi!