Linge Design

Jan Herman Linge var en av våre fremste båtkonstruktører og er internasjonalt kjent for flere av sine konstruksjoner. Både seil- og motorbåter. Mest kjent i seilmiljøet er båtene Soling og Yngling som har blitt seilt som klassebåter i OL. Soling senest i Sydney i 2000 og Yngling fra 2004 til 2020. Blant motorbåter er Fjordling og Windy 22 eksempler på båter som lever den dag i dag gjennom aktive miljøer i inn- og utland. Fjordling sies å være “verdens mest kopierte båt”. Med hans patenterte vannballasttunnell revolusjonerte han konstruksjon av små hurtiggående båter. Linges båter er produsert i over 20 000 eksemplarer og finnes over hele verden.

Med hans barnebarn Eiril Linge i spissen skal vi hedre hans virke gjennom ulike produkter. Eiril Linge er tegner og kunstner og har designet t-skjorter basert på hennes bestefars tegninger.

Retur

Vi forholder oss til angrerettsloven og e-handelsloven, som tilsier at du har returrett på ubrukte produkter med 14 dager angrerett. 

Dersom produktet ikke passer eller du ønsker å returnere av andre årsaker, ta kontakt med oss på [email protected] så sender vi deg angrerettskjema og fraktetikett. 

Ship o´hoi! 

Franco Costa var en italiensk grafiker og billedkunstner og har hatt en rekke utstillinger i byer som Roma, Paris og New York. Costa sine bilder er lett gjenkjennelige med hans rene linjer og sterke bruk av farger. 

Franco Costas bilder kan bestilles her på nett, men må hentes i vår butikk i Sandvika. Vi kan også besørge frakt og innramming etter avtale. Ta kontakt på [email protected]

Pris pr trykk: 4 750,- (Ikke inkludert eventuell frakt og innramming) 

Fri frakt over 1 000,-

(Få varene levert hjem, til hentested eller hent i butikken)

Sprøyt tilbyr kvalitetsprodukter for en salt livsstil.  

I tiden fremover vil sortimentet vokse med egne produkter og etablerte merkevarer.

Ta en titt på hjemmesiden eller kom å besøk oss i Sandvika!

Ship o´hoi!