GALLERI

På Sprøyt er vi glad i kunst. Stemningene og følelsene kunst kan frembringe er noe helt eget. Butikken fungerer også som et galleri, hvor vi for tiden viser utstillingen “Poor Posters” av den Lyngør baserte kunstfotografen Ole Brodersen. Disse bildene formidler vi som mellommann for Ole, og dersom du ønsker å se utstillingen er du hjertelig velkommen til oss i Sandvika. 

I tillegg til Ole Brodersen finner du også kunst fra 

 

Kart på veggen har vi lang tradisjon for, og da vi oppdaget kunstneren Jenny Ueland og hennes utstilling Belongings ble vi veldig begeistret.

Ustillingen utforsker individets tilhørighet til et sted og stedets ånd, der kunstneren med sin arkitektbakgrunn benytter teknikker fra yrket til å gravere inn kjente kystområder i trelags flyfinér. Dette er samme treverk som ble brukt på flyvingene til blant annet Spitfire under 2. verdenskrig som følge av sin gode kvalitet og egenskaper.

Historie er noe vi er svake for, men Jenny har også verdier som treffer oss i Sprøyt. Bærekraft er sentralt i håndverket ved valg av materiale og teknikker, samtidig som hun har fokus på gjenbruk. Jenny deler også vår kjærlighet til havet, der hun blant annet har surfing som en av sine høytstående fritidsinteresser.

I Sprøyt har vi allerede mottatt bestilling på verket av Jomfruland som også henger i butikken. Det har fått mye oppmerksomhet, der mange har hatt gleden av ta på treverket, studere kartet og finne sine hytter eller hus gravert inn. Vi er utrolig stolte over å få vise frem Jenny Ueland sine verker, og tar gladelig i mot en bestilling på et kystområder som står deg nært.

Pris, ferdig innrammet m/glass – 6 900,-
Dersom du ønsker spesialtilpasset kartutsnitt kommer et pristillegg på 990,-

Ta kontakt via [email protected] eller skjemaet på siden.

Franco Costa var en italiensk grafiker og billedkunstner og har hatt en rekke utstillinger i byer som Roma, Paris og New York. Costa sine bilder er lett gjenkjennelige med hans rene linjer og sterke bruk av farger. 

Franco Costas bilder kan bestilles her på nett, men må hentes i vår butikk i Sandvika. Vi kan også besørge frakt og innramming etter avtale. Ta kontakt på [email protected]

Pris pr trykk: 4 750,- (Ikke inkludert eventuell frakt og innramming) 

Retur

Vi forholder oss til angrerettsloven og e-handelsloven, som tilsier at du har returrett på ubrukte produkter med 14 dager angrerett. 

Dersom produktet ikke passer eller du ønsker å returnere av andre årsaker, ta kontakt med oss på [email protected] så sender vi deg angrerettskjema og fraktetikett. 

Ship o´hoi! 

Fri frakt over 1 000,-

(Få varene levert hjem, til hentested eller hent i butikken)

Sprøyt tilbyr kvalitetsprodukter for en salt livsstil.  

I tiden fremover vil sortimentet vokse med egne produkter og etablerte merkevarer.

Ta en titt på hjemmesiden eller kom å besøk oss i Sandvika!

Ship o´hoi!