Om oss

Sprøyt er en nettbutikk etablert av Sjøakademiet AS.

Vi er en maritim kompetansebedrift og står blant annet bak Båtførerprøven.no og Sjøknappen. Vi elsker sjøen og ønsker å dele all vår kunnskap med deg. Vi er opptatt av at plaggene du finner hos oss skal ha lang levetid og høy funksjonalitet på sjøen. Disse kravene trenger ikke gå på bekostning av utseende – snarere tvert i mot. Vi har derfor brukt mye tid på å finne produkter som gjør seg like godt på sjøen, på hytta eller på byen. 

Sprøyt er en nyoppstartet butikk og vi har tro på bærekraftige beslutninger og naturlig vekst. Sortimentet i butikken vil derfor gradvis utvides etterhvert som vi kommer over produkter vi mener du bør ha på sjøen. 

Vil du lese mer om Sjøakademiet og våre prosjekter? Se Sjøakademiets hjemmesider

Retur

Vi forholder oss til angrerettsloven og e-handelsloven, som tilsier at du har returrett på ubrukte produkter med 14 dager angrerett. 

Dersom produktet ikke passer eller du ønsker å returnere av andre årsaker, ta kontakt med oss på [email protected] så sender vi deg angrerettskjema og fraktetikett. 

Ship o´hoi! 

Franco Costa var en italiensk grafiker og billedkunstner og har hatt en rekke utstillinger i byer som Roma, Paris og New York. Costa sine bilder er lett gjenkjennelige med hans rene linjer og sterke bruk av farger. 

Franco Costas bilder kan bestilles her på nett, men må hentes i vår butikk i Sandvika. Vi kan også besørge frakt og innramming etter avtale. Ta kontakt på [email protected]

Pris pr trykk: 4 750,- (Ikke inkludert eventuell frakt og innramming) 

Fri frakt over 1 000,-

(Få varene levert hjem, til hentested eller hent i butikken)

Sprøyt tilbyr kvalitetsprodukter for en salt livsstil.  

I tiden fremover vil sortimentet vokse med egne produkter og etablerte merkevarer.

Ta en titt på hjemmesiden eller kom å besøk oss i Sandvika!

Ship o´hoi!