Vi åpner i Sandvika

Endelig!

Vi har sett frem til dette i lang tid og nå har vi gleden av å ønske alle velkommen til Sprøyt – En maritim butikk i hjertet av Sandvika.

Enten du er byvandrer eller sjøulk må du beskyttes mot omgivelsene. På Sprøyt vil du finne nøye utvalgte produkter som gjør din tilværelse mer komfortabel. Vi er en liten gjeng sjøglade karer som har viet store deler av livet til det maritime. Sammen besitter vi 100 års samlet erfaring fra sjøen og det ønsker vi å dele med deg.

I tillegg til flotte produkter vil du på Sprøyt etterhvert kunne finne arrangementer, foredrag og vår helt egen podcast “Sprøyt” med Thomas Nilsson og Christian Løken, kjent fra “Over Atlanteren” på TVNorge og Discovery+.

Ship o´hoi

Retur

Vi forholder oss til angrerettsloven og e-handelsloven, som tilsier at du har returrett på ubrukte produkter med 14 dager angrerett. 

Dersom produktet ikke passer eller du ønsker å returnere av andre årsaker, ta kontakt med oss på [email protected] så sender vi deg angrerettskjema og fraktetikett. 

Ship o´hoi! 

Franco Costa var en italiensk grafiker og billedkunstner og har hatt en rekke utstillinger i byer som Roma, Paris og New York. Costa sine bilder er lett gjenkjennelige med hans rene linjer og sterke bruk av farger. 

Franco Costas bilder kan bestilles her på nett, men må hentes i vår butikk i Sandvika. Vi kan også besørge frakt og innramming etter avtale. Ta kontakt på [email protected]

Pris pr trykk: 4 750,- (Ikke inkludert eventuell frakt og innramming) 

Fri frakt over 1 000,-

(Få varene levert hjem, til hentested eller hent i butikken)

Sprøyt tilbyr kvalitetsprodukter for en salt livsstil.  

I tiden fremover vil sortimentet vokse med egne produkter og etablerte merkevarer.

Ta en titt på hjemmesiden eller kom å besøk oss i Sandvika!

Ship o´hoi!