North Sea Clothing

North Sea Clothing så dagens lys på markedet på Portobello Road i London. Grunnleggeren Neil Starr – lidenskapelig opptatt av vintage herreklær, gjenskapte ubåtgenseren etterhvert som originalen ble vanskeligere å oppdrive. I dag er «The Submariner» en moderne utgave, montert for hånd i 100% britisk ull. Originalen ble delt ut til britiske krigsseilere både under 1. og 2. verdenskrig, og senere på seilaser på Nordatlanteren for å holde tritt med den til tider bitende kulden.

Neil sin samling av historiske klær fortsetter å inspirere dagens autentiske design. Sortimenter er i dag utvidet med forskjellige strikker, teknisk tøy og tilbehør som sko og hodeplagg. North Sea Clothing syr sammen det historiske og tidløse med det moderne, samtidig som de bevarer hardførheten og slitestyrken som kreves av disse klærne.

Laget i 100% Britisk ull eller bomull.

North Sea Clothing er produkter som varer.

Fri frakt over 1 000,-

(Få varene levert hjem, til hentested eller hent i butikken)

Sprøyt tilbyr kvalitetsprodukter for en salt livsstil.  

I tiden fremover vil sortimentet vokse med egne produkter og etablerte merkevarer.

Ta en titt på hjemmesiden eller kom å besøk oss i Sandvika!

Ship o´hoi!