Passion for Ocean

Vi er så heldige å få delta på bærekraftsfestivalen Passion for Ocean. Lørdag 18. juni er markedsdag og vi har pop-up butikk i Trettenparken på Filipstadkaia.

Passion for Ocean-festivalen er et samlepunkt for alle bidrar til en mer bærekraftig bruk av havet. Her vil du finne produkter fra ulike tilbydere som gjør veien kortere til å ta miljøvennlige valg. Vi stiller blant annet med Heimat og North Sea Clothing, som begge leverer rene naturprodukter med lang levetid og et tidløst design du aldri går lei av.

Søndag flytter festivalen seg til Bekkelagstunet hvor vi stiller med Sjøknappen og STEAM-aktiviteter. Det arrangeres Vitencamp og masse annet moro for barn i alle aldre. Her har vi også butikken åpen.

Les mer om arrangementet på Facebook og ta turen innom for å la deg inspirere!


Vi sees!

Retur

Vi forholder oss til angrerettsloven og e-handelsloven, som tilsier at du har returrett på ubrukte produkter med 14 dager angrerett. 

Dersom produktet ikke passer eller du ønsker å returnere av andre årsaker, ta kontakt med oss på [email protected] så sender vi deg angrerettskjema og fraktetikett. 

Ship o´hoi! 

Franco Costa var en italiensk grafiker og billedkunstner og har hatt en rekke utstillinger i byer som Roma, Paris og New York. Costa sine bilder er lett gjenkjennelige med hans rene linjer og sterke bruk av farger. 

Franco Costas bilder kan bestilles her på nett, men må hentes i vår butikk i Sandvika. Vi kan også besørge frakt og innramming etter avtale. Ta kontakt på [email protected]

Pris pr trykk: 4 750,- (Ikke inkludert eventuell frakt og innramming) 

Fri frakt over 1 000,-

(Få varene levert hjem, til hentested eller hent i butikken)

Sprøyt tilbyr kvalitetsprodukter for en salt livsstil.  

I tiden fremover vil sortimentet vokse med egne produkter og etablerte merkevarer.

Ta en titt på hjemmesiden eller kom å besøk oss i Sandvika!

Ship o´hoi!