Tides Vinsjsete

kr 2 490

Ditt nye favorittprodukt for økt komfort om bord.

Dette innovative setet forvandler enkelt enhver ubrukt vinsj til et herlig sted for avslapning. Nyt utvidet sitteplass under rolig seilas eller når du er i havn.
Den nye versjonen er laget av slitesterk, glassfiberforsterket plast, og er betydelig lettere og rimeligere enn forgjengeren, samtidig som den har de samme populære funksjonene.
Opplev enestående komfort med polstring av lukket EVA-skum og et førsteklasses Agora®-tekstiltrekk som gir overlegen motstand mot vann, flekker, mugg og UV-lys.
Hvert sete leveres med en praktisk, GOTS-sertifisert økologisk bomullspose for enkel oppbevaring.

Produsert med stolthet i Norge.

Velg for å se tilgjengelighet

Tilgjengelighet På lager

Tides startet sin reise i 2015 med lanseringen av en begrenset serie seter på det norske markedet. Responsen var overveldende positiv, og forsikret om at setet var blitt den nye favorittplassen ombord.

Siden den gang har fokuset vært å samle tilbakemeldinger og forbedre designet. Endelig lanseres den neste versjonen av setet til et bredere marked.

Tides ble grunnlagt i Oslo av en gruppe barndomsvenner, som også er venner av oss i Sprøyt. Inspirasjonen dere er hentet fra felles opplevelser ombord på den 46 fot store Baltic-yachten “Queen Anne”. Frustrerte over mangelen på komfortable sitteplasser på seilbåter, fikk de ideen om å utvikle vinsjsetet.

Selskapet ledes nå av en av de opprinnelige gründerne, Mathias Paasche Hansson (industridesigner), og hans samboer, Cathrine Lilleløkken (markedsføringsansvarlig) og er med det en ekte familiebedrift.

I Sprøyt er vi stolte over å få være landets første forhandler av  Tides!

Vekt 50 g
Dimensjoner 7 × 3 × 2 cm
Produsent

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tides Vinsjsete”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Har du sett disse?

Retur

Vi forholder oss til angrerettsloven og e-handelsloven, som tilsier at du har returrett på ubrukte produkter med 14 dager angrerett. 

Dersom produktet ikke passer eller du ønsker å returnere av andre årsaker, ta kontakt med oss på [email protected] så sender vi deg angrerettskjema og fraktetikett. 

Ship o´hoi! 

Franco Costa var en italiensk grafiker og billedkunstner og har hatt en rekke utstillinger i byer som Roma, Paris og New York. Costa sine bilder er lett gjenkjennelige med hans rene linjer og sterke bruk av farger. 

Franco Costas bilder kan bestilles her på nett, men må hentes i vår butikk i Sandvika. Vi kan også besørge frakt og innramming etter avtale. Ta kontakt på [email protected]

Pris pr trykk: 4 750,- (Ikke inkludert eventuell frakt og innramming) 

Fri frakt over 1 000,-

(Få varene levert hjem, til hentested eller hent i butikken)

Sprøyt tilbyr kvalitetsprodukter for en salt livsstil.  

I tiden fremover vil sortimentet vokse med egne produkter og etablerte merkevarer.

Ta en titt på hjemmesiden eller kom å besøk oss i Sandvika!

Ship o´hoi!